fitneszanyu

Egy fitt anyuka: Kim Sanders

Egy igazi fitneszanyu, aki a túlsúlyos testből nemcsak egy remek formát hozott ki, de egy fitnesz-karriert is, hiszen személyi edző és életmód tanácsadó lett! Ő Kim Sanders, 2 gyermek anyukája. Kattints a képre a nagyobb méretért, és nézd meg a hasát (is):

Kim  nem kiáltotta ki, hogy a szétrepedezett “anyuka-hasnak”  már mindegy, hanem kihozta belőle a legtöbbet, amit lehetett! Tudni kell, hogy Kim nem anyukaként hízott el: fiatal korában gyors ételeket evett, napi több alkalommal, soha nem sportolt! A családjában sem látott jó példát, és szabályosan tönkretette önmagát. “Ki nem állhattam a fitt embereket magam körül, akik boldogok és energikusak! Én még az autómhoz kisétálva is kifulladtam! Egy nap fellapoztam az Oxygen Magazint, amiben szerepelt egy nő, aki óriási súlyfelesleget adott le, és fitness modell lett. Arra gondoltam: ha ő meg tudta csinálni, akkor én is!”

“2,5 éven belül megvolt a versenyformám. Egy örökkévalóságnak tűnt az út, de nem adtam fel, mert tudtam, hogy ha abbahagyom, vége.”

“A legnagyobb kihívás balanszírozni a gyerekek, háztartás, iskola, munka és edzések közt. Néha nem is sikerül, de folyamatosan próbálkozom!”

És végül, mit üzen Kim az anyukáknak, akik formába akarják rázni magukat?!

“Ne hagyd, hogy bármi is az utadba álljon! Légy kreatív és találd meg a módját, hogy a gyerekeid bevond a mozgásba! És legfőképp: NE HAGYD ABBA!!”

Forrás: link

Te is fitt anyukának / kismamának vallod magad? Esetleg ismersz ilyet? Küldd el a sztorid, képeid a fitneszanyu@gmail.com-ra, hogy a blogon keresztül motiválj más anyukákat!! 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Én fitt nagyinak vallom magam. Nekem is sikerült, de nem lett belőlem – már a koromnál fogva sem – fitness modell. 9 évvel ezelőtt szabadultam meg 22 kiló súlyfeleslegtől. Azóta tartom a súlyom, mindennap torna, bicaj és kirándulás. Mások mondják, fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de nem ez a lényeg. Jól érzem magam a bőrömben. Büszke vagyok, mert egyedül, segítség nélkül csináltam végig a 4,5 hónapot.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!