fitneszanyu

Nyerj INGYEN személyi edzést!

Mindig is úgy gondoltad, hogy könnyű a sztároknak, mert van személyi edzőjük???

Igazad is van! : )

Viszont most neked is jár a személyi edzés – INGYEN!!

Kattints IDE és nyerj 1 alkalom állapotfelmérést + személyi edzést a myVbes Studioba, valamint vásárolj kedvezményesen bérletet! : )

 

myvibes-logo

 

A Fitneszanyu Blog Facebook-oldalán hetente jönnek az újabb és újabb játékok, nyeremények és kedvezmények – természetesen egy csomó ajándék edzéstervvel és még több fitnesz-tippel ! Csatlakozz a csapatunkhoz :))

500... : )

Kedves Fitneszanyuk és más olvasók! Immár több, mint ötszázan vagyunk a blog Facebook-oldalán!! Köszönjük szépen!! : )

Ez a létszám bearanyozta a tegnapi blog-szülinapot, amit a rengeteg lájkkal már így is ünnepivé varázsoltatok! Üdvözlöm tehát az új és régi Olvasókat a blog 2. életévében : )

Ne felejtsétek el, hogy a ma és holnap (okt. 31.-nov. 1.) nyomott lájkok a tegnapi poszton bekerülnek egy kalapba, ahonnan 3 nyertes nevet fogunk kihúzni 3-án! Ők a Nagy Megújuló Program c. kiadványt kapják meg november végéig, mely egy 6 hetes komplett életmódváltó programot tartalmaz! A kiadványról többet itt olvashatsz!!

 

Egyébként észrevettétek, hogy változott a blog arculata? Hogy tetszik Nektek az új dizájn? 🙂

Szép napot nektek, üdv, Blanka

15 titok rólam. Blanka

Ma 1 éves a Fitneszanyu Blog!!!

Ebből az alkalomból egy rendhagyó meglepetés-bejegyzéssel készültem nektek, Kedves Olvasók : ) Mivel viszonylag ritkán írtam saját magamról, most ezt szeretném pótolni, és megosztani Veletek 15 “titkot” a magánéletemből! Íme tehát, 15 dolog, amit egészen biztosan nem tudtál rólam, a Fitneszanyu Blog szerzőjéről! Jó szórakozást! : ) Üdv, Blanka

 

1. TITOK: 15 évesen közel 90 kilót nyomtam! Jobban gyűlöltem a tesiórát, mint bárki más az osztályban – és még annál is jobban önmagamat… Ismerem tehát a szorongás, az önmarcangolás fogalmát, az étkezési zavarokat, a tehetetlenség érzését… A lelkem és a testem is őrzi ezeknek az éveknek a fájdalmát – de egyben élő bizonyítékul is szolgál arra: lehet változtatni!!

2. TITOK: A magasságom: 182 cm.  Jó sok időbe telt, míg megszoktam! : )

3. TITOK: A legjobbfej edzőtárs: a kisfiam. Ádám, aki most 16 hónapos, imád a nyakamon lógni, ha épp kitörést végzek, vagy a hátamon ülni a fekvőtámasz alatt. Ha babakocsival futok, és megállok pihenni: határozottan jelzi, hogy csak haladjunk, haladjunk… Csak nem személyi edző lesz ez a gyerek?! : ) Egyébként a legjobb valódi edzőtárs a tesóm, Laura. Egyesek szerint amúgy pontosan ugyanúgy nézünk ki. Ő ezt kereken (és rémülten) tagadja. : P

4. TITOK: Lengyel szakon szereztem diplomát, a PPKE-BTK-n. A Lengyelország iránti szerelem kamaszkoromban kezdődött, és egészen az egyetemig repített. Egyébként a párom is lengyel származású, az egyetem utolsó évében, Balatonlellén ismertem meg. Otthon is lengyelül beszélünk, és a kisfiam már érti és próbálgatja anyanyelvét és apa-nyelvét is… : )

5. TITOK: Korán fekszem, korán kelek. Próbálom mindig kialudni magam, ennél nagyon ritkán lehet csak fontosabb egy program vagy egy film. A baba persze felborította a ritmust, az első félévben sűrűn keltünk fel éjszaka – ilyenkor próbáltam nappal pótolni a pihenést!!

6. TITOK: A párom egy csodálatos férfi: mindenben, mindig támogat. De azt biztosan nem gondoltátok, hogy a blog kapcsán is velem örül minden új olvasónak, minden hálás levélnek, minden új lájknak! : )

7. TITOK: A rövid haj a védjegyem. Még a hosszúhaj-párti ismerősök is azt állítják, hogy a rövid haj az igazán “blankás”. Egyébként gimis koromban, az életmódváltás kezdetekor vágattam le a hajam először.

8. TITOK: A blog bejegyzések írásához ihletre van szükség. Ha van: jönnek a jobbnál-jobb téma ötletek, hirtelen 5-6 cikket is képes vagyok megírni. De ha nincs (vagy pont nem akkor, mikor van időm írni), akkor jön az alkotói válság… nehéz ez a bloggerina-élet! : )

9. TITOK: Rengeteg edzőteremben dolgoztam már, de van egy hely, ahova “hazajárok”. Itt sosem éreztem, hogy a munka teher, vagy hogy  a vendégek hisztisek : ) Nagyon jófajta élet, mikor imádsz bejárni dolgozni / edzeni!! Ajánlom Nektek is szeretettel: www.cornerfitness.hu

10. TITOK: A Fitneszanyu Blog arculatáért (logó, fejléc, a Nagy Megújuló Program dizájnja) nagyon jó barátnőm, Török Szilvi a felelős. Köszönet neki ezúton is!

11. TITOK: 12 éves koromig nem tudtam leolvasni az analóg órát! Az előbb említett Szilvi barátnőm ragaszkodott hozzá, hogy ezt a titkot semmiképp se hagyjam le a mai listáról, hadd röhögjenek mások is – rajta kívül. : )

12. TITOK: A sport egyik legfontosabb hatása a nőiesség fejlesztése! Tapasztalataim szerint, azok akik az edzésekkel megismerik és “használják” a testüket, képesek igazán megszeretni és magabiztosan viselni azt! Te képes vagy gyönyörködni a testedben?? Egy profi fotósorozat segíthet megélni ezt az érzést! Ajánlom szeretettel a legjobb fej fotóst, a tesómat: www.picurfoto.hu

13. TITOK: Saját, itthoni súlyzó készletem van, mivel a súlyzós edzéseket  kedvelem igazán, de a pici mellett ritkábban jutok el terembe. A rudat a tárcsákkal (rozsdamentes acélból) ezermester Apukám készítette nekem, szép fehérre festette, és én díszítettem! Szép, nem igaz?!

14. TITOK: Mindig lehet hova fejlődni! Elméletben és gyakorlatban is! Számomra nem telik el nap szakirodalom nélkül, és mindig vannak újabb céljaim a fizikai terheléssel kapcsolatban is! “Légy jobb, mint tegnap!” ugyebár : )

15. TITOK: Ajándék!!!! Azok között, akik lájkolják a cikket, kisorsolunk 3 db Nagy Megújuló Program kiadványt! A játék az elkövetkezendő 3 napban (nov. 1-ig) tart!! A füzet tartalmaz egy teljeskörű 6 hetes edzésprogramot, mellyel garantált a látványos formálódás! Tudj meg többet a kiadványról itt !!

 


Köszönöm Nektek az elmúlt egy évet, és várlak Benneteket a blogban továbbra is szeretettel!

Üdv, Hámori Blanka
aerobik oktató és személyi edző

www.facebook.com/Fitneszanyu

A Nagy Megújuló Program - a kiadvány

Vannak azok a nők, akik szinte egész életükben “épp fogyóznak” és “épp elkezdtek edzeni” – mégsem produkálnak soha látványos változást, és akár egy életet képesek leélni túlsúlyosan, önmagukkal elégedetlenkedve. És vannak azok a nők, akik egyszer csak felemelik az állukat, elhatározzák magukat  a változás mellett – és megcsinálják.

Mi a különbség a két csoport között?!

Miért sikerül az egyiknek, míg a másiknak éveken át egyszer sem?!

Miért lesz valakiből anyukaként is baromi jó nő, míg mások belesüppednek a “már mindegy” fázisba?!

A válasz nagyon egyszerű: a különbség a tudatosságban rejlik. Ahhoz, hogy biztosan az utad végére érj, egyrészt szükséged van arra, hogy tudd, mi a cél, merre tart az út. Másrészt szükséged van magára az útra, ami ki van kövezve, látható, konkrét, különben folyamatosan letévedsz róla.

A Nagy Megújuló Program című kiadvány egy konkrét 6 hetes életmódváltó program, amit a blog Facebook-oldalán meghirdetett nyereményjátékokkal lehet megszerezni! A kiadvány 42 napon keresztül, lépésről-lépésre vezeti végig az olvasót a változáson:

1. nap: cél kitűzése, adatok szakszerű felvezetése
2. nap: az első méregtelenítés (4 példa méregtelenítő.napra)
3. nap: az I. kardió edzés-terv
4. nap: első lélek-nap: “Határozd el magad!”
5. nap: a II. kardió edzés-terv

Kíváncsi vagy a többi 37 nap feladataira is? Kövess a Facebookon, és figyeld a játékokat, hogy Te is megszerezd a kiadványt! A füzet egy tanácsadó és napló egyben, melyben a fitnesz- és szépségipar szakemberei (személyi edző, dietetikus, kozmetikus, manikűrös, fodrász…) vezet be a Nagy Megújulás titkába! Tanuld meg profiktól a edzés-módszerek, a helyes étkezés, a szépségápolás  alapjait – és hajtsd végre lépésről lépésre a Programot, hogy elkápráztasd Önmagad, a párod, és az ismerősöket!

Fontos!! A programot nemcsak a saját bőrömön “teszteltem”, de már más anyukák is kipróbálták! R. Zsuzsi az olvasók szeme láttára újult meg a blogban! Nézd meg a káprázatos változást!

 

 

KEDVEZMÉNYEK!!!
A kiadvány hátuljában található egy kupon-oldal, ahol a Fitneszanyu Blog támogatói adnak 20-50% -os kedvezményeket a kiadvány tulajdonosának! Így az eredeti árak töredékéért juthatsz el
– fitneszterembe és személyi edzőhöz
– dietetikushoz
– fodrászhoz
– kozmetikushoz
– manikűröshöz
– fotózásra
– masszőrhöz
– gyógytornászhoz

Ismerd meg a Csapatunkat ITT! 🙂


Üdv, A Fitneszanyu Blog csapata

 

A Program kiemelt támogatói: PICURFOTO és  CORNER FITNESS

A Nagy Megújuló Program (NYEREMÉNYJÁTÉK)

plakat_program

 

 

A Fitneszanyu Blog nyereményjátékot hirdet, melynek főnyereménye a Nagy Megújuló Program. Ez egy 6 hetes (42 napos) személyre szabott edzés program sok extrával, melyet személyi edző állít össze a nyertes számára. Várjuk azoknak az anyukáknak a jelentkezését, akik úgy érzik, készen állnak egy káprázatos változásra, és szeretnék ehhez megkapni egy szakértői csapat segítségét!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: MÁJUS 5.

 

A NYEREMÉNY: A TELJES ÁTVÁLTOZÁS!

Garantált fogyás – alakformálás: A program tartalmaz egy személyre szabott edzésprogramot: egy zsírégető kardióedzést, egy alakformáló erősítő edzést, a gyakorlatok helyes végrehajtásának bemutatását – javítását. A nyertes folyamatosan konzultál a személyi edzővel, heti egyszer személyesen találkoznak, kontroll céljából. Az edzéstervet a nyertes által kért helyszínen (otthon, szabadban, vagy edzőtermében) állítjuk össze.

Az edzésekhez a CORNER FITNESS ajánl fel egy havi bérletet!

Étrend: A program alatt a nyertes egy dietetikus által írt étrend szerint étkezik, étkezési naplót vezet, melyet a program megkezdésekor kap meg.

Napló, mely lépésről lépésre vezet: A nyertes megkapja a Nagy Megújuló Program c. kiadványt, melyről az alábbiakban olvashatsz részletesen.

Teljes szépségnap: Az utolsó napon kozmetikusunk csodálatos nappali vagy alkalmi sminket varázsol a nyertes arcára (igénytől függően), és egyénre szabott tanácsokkal látja el, bőr típusát, arc formáját, sminkelését illetően. Ezután fodrászunk vágja le és festi be a haját – szintén igény szerint, és végül manikűrösünk veszi kezelésbe a körmöket!

 

ÉS MÉG MINDIG NYEREMÉNYEK…

 A jelentkezők közül további 8 postai úton megkapja a Nagy Megújuló Program c. kiadványt, mely az első naptól az utolsóig kíséri végig az Olvasót a testi és lelki megújulás útján. Tartalmaz

  • egy konkrét edzés programot,
  • táplálkozási tanácsadást, az ajánlott és nem ajánlott táplálékok táblázatát,
  • 2 méregtelenítő böjt-napot,
  • újra-mérési táblázatokat (4. és 6. hét végén),
  • az arctisztítás és a nappali smink alapjait
  • a haj regenerálásának módjait
  • a köröm ápolás és díszítés alapjait
  • és számos relaxációs és önismereti gyakorlatot.

Minden napra egyetlen konkrét feladat – és 6 hét alatt hihetetlen változáson mehetsz át! Az utolsó oldalon 8 db kupont találsz, jobbnál jobb kedvezményekkel! (Portfólió fotózás, kozmetikai kezelés, fodrász, fitnesz bérlet, dietetikai tanácsadás, stb)

 

A jelentkezés módja:

E-mailben a fitneszanyu@gmail.com címen:
– Küldj egy motivációs levelet, mely tartalmaz egy rövid bemutatkozást, és hogy miért pont Te nyerd meg a személyre szabott 6 hetes programot!
– Küldd el a következő adatokat: magasság, testsúly, derék és csípő körfogat, csukló körfogat!
– Mellékelj egy teljes alakos képet önmagadról, fekete ruhában (akár arcot kitakarva)

 

(Bármelyik feltétel hiányában a jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! A nyertes a jelentkezéssel hozzájárul, hogy átalakulását képekkel rögzítsük, majd a blogban és a Facebookon megosszuk.)

FIGYELEM! Siket és nagyot halló anyukák jelentkezését is várjuk, a jelnyelven zajló kommunikáció nem akadály!

A jelentkezési határidő május 5! Addig is kövesd a Fitneszanyut a Facebookon, mert ezalatt a 3 hét alatt megismerkedhetsz a Fitneszanyu Csapattal, akik végigkísérnek majd a Programon!

Várjuk a jelentkezésed!
A Fitneszanyu Blog csapata

Fogyókúra verseny - NYEREMÉNYEKKEL!!

Mint a héten elején említettem, a Corner Fitness által meghirdetett fogyókúra versenyben a blog olvasóit külön kedvezmény illeti meg! A kedvezményes személyi edzés bérletek mellé INGYEN alkalmak járnak – csak Nektek!

+1 ingyen edzés a 10 alkalmas bérlethez
+2 ingyen edzés a 20 alkalmas bérlethez!

A bérletek eleve kedvezményesek, a nevezéshez pedig ingyenes állapotfelmérés és ajándékcsomag jár! Részletek a versenyről:www.cornerfitness.hu

A “személyiedzés plusz alkalmakat” 3 kedves olvasóm között fogom kisorsolni, akik e-mail címe szerepel a fitneszanyu@gmail.com fiókban. A személyi edzésről ill. a kedvezményről érdeklődni ezen a címen tudsz!

Még nem küldtél e-mailt,de részt vennél a sorsoláson?! Íme,a megoldás:
– írj e-mailt NYEREMÉNY tárggyal
– tedd fel továbbra is kérdéseid
– töltsd ki az ONLINE ÁLLAPOT FELMÉRŐT
– figyeld a következő, az “Írjunk együtt bejegyzést!” c. posztot a blogban!

Mindenkinek szép, napos vasárnapot kívánok! Üdv, Blanka

Edzőterem-illemtan

Eddig csak azért nem választottad az edzőtermi edzést, mert nem tudtad, pontosan hogyan kell ott viselkedni, mit kell csinálni, féltél belépni?! Itt az idő leszámolni a félelmekkel, hogy semmi se álljon a fejlődésed útjába! Lássuk, miket érdemes szem előtt tartani, ha végre rászántad magad, hogy fitneszterembe menj!

A recepció
Amikor megérkezel, a recepció az első állomás: itt elmondhatod, hogy milyen jegyet szeretnél venni, egy vagy több alkalmasat, aerobik vagy kondi edzésre. Általában van egy árlista a pulton, amit érdemes végignézni, mielőtt döntenél! Ha nem vagy biztos a dolgodban, kérj nyugodtan segítséget, a recepciós dolga, hogy óratípust ajánljon, vagy elmagyarázza a bérlet-típusokat. Miután fizettél, megkapod az öltöző kulcsot, amit ezután tégy biztos helyre (pl. van egy vendégem, aki a cipőfűzőjére köti :P) Távozáskor, átöltözés után ugyanitt adod le a kulcsot, (ha kellett letétet adni, pl. személyit, akkor ezt visszakapod). A recepción vásárolhatsz vizet, üdítőt, stb., és itt teheted fel a teremmel kapcsolatos kérdéseidet

Az öltöző
Az öltözőben jár neked egy szekrény, ahova bepakolhatsz, de sok helyen van kint külön fogas a kabátoknak, vagy széf az értékeknek! Az öltözőben lehetőleg annyira pakolj szét, hogy másoknak is legyen helye! Edzés után az öltözőből nyíló zuhanyzóban zuhanyozhatsz: ide kelleni fog papucs, tusfürdő illetve saját törölköző! (Törölközőt általában párszáz forintért bérelni lehet.) Ha van kirakva felmosó és vödör, törölj fel magad után, nehogy valaki elcsússzon a vizes kövön. Sok teremben kérhetsz hajszárítót a recepción, ezt még hajmosás előtt derítsd ki. 🙂 A csuromvizesre izzadt ruhákat érdemes azonnal zacskóban elcsomagolni, hogy ne okozzon kellemetlenséget padszomszédjaidnak.

A gép-park
A gépparkban találhatók a kardió és kondi gépek, és (jobb helyeken) egy teremedző. Őt kérdezd meg (ha ő nincs, akkor a recepción), ha nem vagy benne biztos, melyik gépet hogyan használd – de általában az alapfunkciók (START, PAUSE, stb.) egyértelműek. A teremedzőről még tudni kell, hogy ha fogalmad sincs, mit edzz (mert pl. nem olvastad el a Súlyzós edzés nőknek c. bejegyzés a Fitneszanyu Blogban :)), akkor ő megmutatja az alapokat, azonban nem fog melletted állni folyamatosan, hiszen az már személyi edzés, ami nem alapszolgáltatás. A gépekre teríts kis törölközőt ott, ahol érintkezik a bőröd a felülettel – higiéniás okokból. Nézz körül, általában van kitéve fertőtlenítő szer és papírtörlő – főleg a kardió résznél –, ezzel töröld le a gépet, amit használtál, ott ahol érintkezett a testfelületeddel! Ha vittél be magaddal vizes üveget, ill. a zsepit, kulcsot, telefont, helyezd el olyan helyre, ahol senkit nem zavar! Pl. a fal mellé közvetlenül, de természetesen közel magadhoz, hogy szem előtt legyen. Ha nagyon idegesít, hogy külön vannak a dolgaid, vigyél övtáskát magaddal – hiszen a nagy edzőtáskát a szekrényben kell hagyni, nem viheted be magaddal! Ha használni szeretnél egy gépet, de valaki más van rajta, udvariasan kérdezd meg, mennyi van még hátra neki, és ha sok, válassz addig másik gépet, másik gyakorlatot! Vagy ha esetleg hosszabb pihenőket tart, kérdezd meg, hogy „beszállhatsz-e”, vagyis dolgozz addig, míg ő kifújja magát, majd fordítva.

Az aerobik terem
Az aerobik teremben először is válassz olyan helyet, ahol jól látod az oktatót, és kényelmesen elférsz! Előfordul, hogy valamelyik törzsvendég ragaszkodik az évek óta megszokott „helyéhez”, pl. a hátsó bal sarokban szeret lenni – ha ezt jelzi, udvariasan engedd át, nincs jelentősége. Az óra elején készítsd ki azokat az eszközöket, amiket az oktató kér: steppadot, kézisúlyt, gumikötelet. Ha technikai gondod akad, pl. a steppad magas fokozatra van állítva, és nem tudod leállítani, kérj segítséget az oktatótól – az a dolga, hogy segítsen! Ugyanúgy kérdezz meg bármit, amiben nem vagy biztos, pl. hogy melyik színű gumikötél a legerősebb / leggyengébb, stb. Sok helyen ún. órakártyát kell adni az oktatónak, amit a recepción kapsz. Ez neki azért fontos, hogy a vezetőség lássa, hányan voltak az óráján – ezért ne felejtsd el odaadni! Ha mégis elfelejtetted, jelezd a recepción! Az oktatónak az óra után nyugodtan tedd fel a szakmai jellegű kérdéseket!

A szauna
A szaunázásnak külön etikettje van, de a termek (ha van szauna) saját szabályokat is alkothatnak. Először is tudd meg, jár-e a napijegyhez a szauna használat, vagy külön díjat kell érte fizetni. Általában fürdőruha, kis törölköző (amin ülni fogsz) az alapfelszerelés, ill. még ami szükséges, pl. üveg víz, dörzsölő szivacs. Általában a papucsviselés is kötelező, a fertőzések elkerülése végett, de olyat is láttam már, ahol az ajtóban le kellett tenni. Sok helyen tilos bármi is bevinni (olvasni valót, vizes palackot…) a tűzveszély elkerülése végett. Ha mégis ilyen eset történne, esetleg valaki rosszul lesz, nyomd meg a nagy piros jelzőgombot! Ha edzés után szaunázol, egyszer öblítsd le magad a zuhany alatt előtte, hogy ne okozz kellemetlenséget másoknak a rossz szagokkal. Ha saját illóolajat szeretnél használni, kérdezd meg a szaunázókat, zavarja-e őket!

Fitneszanyu-tipp: azért mész edzőterembe, hogy edz, úgyhogy erre koncentrálj: legyen jó az edzésterved, hajtsd végre jól a gyakorlatokat, hozd ki a legtöbbet magadból! Ne izgulj azon, hogy „beégsz”, vagy kinéznek a teremből! Edz komolyan, és a többi magától kialakul majd – fitneszanyu leszel anélkül, hogy észrevennéd! 🙂

 

A héten a blogban: pénteken egy egyszerű, de nagyszerű Fitt-nass Tippel jövök, szombaton pedig NYEREMÉNYEKRŐL lesz szó, hiszen tervezem, hogy a Kedves Olvasóim között ingyen személyi edzéseket sorsolok ki! Ha érdekel a téma, feltétlenül kövesd a blogot, vagy csatlakozz hozzánk a Facebookon: facebook.com/Fitneszanyu

Szép napot Nektek! Üdv, Blanka

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!