fitneszanyu

És te MIBŐL fogysz?

Egy ismerős hölgy, aki követi a blogot ma megkérdezte: “Hogy lehet, hogy Nagymegújuló Zsuzsi 6 hét alatt csak 3 kilót fogyott? És hogy lehet ez mégis látványosabb változás, mint az enyém, pedig én 10 kilót adtam le!”

A válasz pedig mindig ugyanaz: nem a MENNYIT, hanem a MIBŐL a lényeg fogyásnál! Aki eszeveszett koplalásba kezd, a leadott kilókat nemcsak zsírból, de izomból is veszti. Kisebb lesz széltében, de feszesebb-formásabb nem valószínű. Zsuzsi viszont nem spórolta le az edzéseket,és a képeken látszik is, hogy nem csak karcsúsodott,de szálkásodott is! Nemcsak hogy nem fogyott izomból, de építette is azt! Ezért van, hogy a dietetikusok és az edzők a HETI 0,5 KG FOGYÁST TARTJÁK IDEÁLISNAK. Az ennél sokkal gyorsabb,az gyanús,kivéve ha extrém elhízottságról van szó.

Emlékeztek a képre, amit itt a FB-on raktam ki pár hónapja: két 60 kg-os hölgy,mégis ég és föld?!
Nah,erről van szó. Az írást egy volt tanárom szavaival zárom: “Az emberek a lábuk alá néznek,a mérlegre,pedig az csak 2 szám,ami sdnkit nem érdekel. A kérdés az, hogy hogyan néz ki: csinos-e, egészséges-e, fitt-e. De ehhez föl kell emelni a fejet és elindulni edzeni.”

Szép napot Nektek és jó edzést! Várlak Benneteket a Facebookon: https://www.facebook.com/Fitneszanyu

Üdv, Blanka

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!