fitneszanyu

Egy fitt anyuka: Hovorka Tünde "Bagoly"

Hovorka Tündét a legtöbb budapesti kismama csak “Bagolyként” ismeri. Ezer éve tart órákat várandós kismamáknak, és baba-tornákat az anyukáknak, sőt a kicsiknek is: picur tornát. Nemcsak az óratartás és mozgás, de a folyamatos pörgés is jó formában tartja, dúlaként ugyanis szinte mindig úton van: anyukától-anyukáig, babától-babáig viszi az útja. Ez a munkája – vidám dolog, nem? : )

 

Bagoly végzettségét tekintve óvónő, tanítónő, gyógytestnevelő. Eleinte mozgásjavító tornát tartott gyerekeknek, óvodákban. Mivel a terhessége alatt és után is odafigyelt saját kondíciójára, és megértette annak fontosságát, a kislánya születése után kezdett el baba-mama és kismama tornát tartani más anyukáknak.

Az oktatással töltött évek alatt egyre közelebb került a kismamák és anyukák problémáihoz, ezer kérdésre adott választ, ezer félelemre megnyugtató szavakat – és egyre közelebb került a születés csodájához. Hogy valóban profiként segíthesse az anyukákat, Bagoly elvégezte a dúla képzést, később pedig a gerinctréneri tanfolyamot.

Bagoly számára az anyukák a minden, így egyértelmű, hogy helye van a Blogban! A héten ő lesz középpontban, ugyanis csütörtökön a baba-mama, vasárnap a várandós tornáról jövök fényképes beszámolóval!! Bagoly nemcsak pozitív példaként, de szakemberként is a segítségedre lehet:

1. Baba-mama és kismama foglalkozásainak időpontjai, helyszínei itt találhatók.

2. Ha szülés-felkészítésre, szülés-kísérésre vagy szülés utáni élmény-feldolgozásra van szükséged dúlaként segíthet Neked.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!